Friday, 27 April 2012

Betul ke kau adik aku?



cuti sem februari haritu, macam biasa aku pergi jepun
melawat family aku kat sana
2 minggu jer dekat sana. sobss. tak sempat buat ape pun.
sempat bawak imtiyaz jalan2 pegi park jer.

petang tu  mcm biasa bawak imtiyaz jalan2..
tiba-tiba....
kakak2 cepat ambik gambar Intiyas (nama die sebenarnya imtiyaz. susah kot nak sebut)
aku macam tak percaya die cakap mcm tu.
padahal die ni susah nak sgt nak ajak bergambar.



terus die turun basikal...

berposing2 dekat basikal hadiah besday haritu. hehe. comelnyer.




 flying kiss untuk kakak. tq manje.



aduh, tak sakit leher ke manje?



berianya die berposing. hehehe.



perghh... ape ni syg? nak gusti sape?



macam nak menari je imtiyaz.



sejuk sangat masa ni. tapi dia tak nak pakai glove.



gewdiks nyerrrrr! 



ensem boy. mesti ramai aweksss besar nanti.



very nice view.



setiap kali pergi park mesti nak beli mainan. padahal mainnya 5minit je. 
lepas tu die campak je. adoiii =.="



 kesian imtiyaz. buai ni susah nak naik la.... tak stabil...



ni lagi satu bende wajib. musim sejuk pun larat nak makan ice cream...





rindunyer dekat adik bongsu kakak ni. :(


ya Allah, terima kasih kerana telah kurniakan si kecil yang nakal, comel dan cerdik ini pada kami sekeluarga.... 

2 comments: